• Ελληνικά
  • English
Αρχική arrow Fit & Care arrow Συντήρηση
Συντήρηση Εκτύπωση
Indoor

Ο τακτικός καθαρισμός γίνεται με σκούπα χειρός ή ηλεκτρική. Κατά τον πρώτο μήνα μετά την τοποθέτηση θα πρέπει να σφουγγαρίζετε ΜΙΑ φορά την εβδομάδα με σαπούνι της WOCA Natural Soap το οποίο διατίθεται και σε λευκό χρώμα, ώστε να «χτίσετε» την προστατευτική επιφάνεια.

Μετά σφουγγαρίζετε:
- όταν το πάτωμα είναι βρώμικο
- όταν το πάτωμα δείχνει στεγνό

Χρησιμοποιείτε δύο κουβάδες:
Έναν κουβά με σαπούνι σε αναλογία 150ML ανά 5 λίτρα νερού
Έναν κουβά με καθαρό νερό για να ξεπλένετε τη σφουγγαρίστρα από το σαπούνι.
Μη σφουγγαρίζετε με σκέτο νερό γιατί αφαιρεί το προστατευτικό σαπούνι.
Μη χρησιμοποιείτε σφουγγαρίστρα η πανιά από microfibre γιατί χαράζουν το πάτωμα (woca pdf. Σελ 26-27)
1. Tο διάλυμα σαπουνιού WOCA Natural Soap από μόνο του έχει καθαριστική δράση.

2. Όταν το πάτωμα έχει εγκαταλειφθεί ή είναι πολύ βρώμικο, μπορείτε να το σφουγγαρίσετε με το Woca Wood Cleaner στις ίδιες αναλογίες με το σαπούνι και με τη χρήση των δύο κουβάδων. Ακολούθως, θα πρέπει το δάπεδο να σφουγγαριστεί με το σαπούνι προκειμένου να επανέλθει η προστατευτική στρώση.

3. Για πιο επίμονους λεκέδες τοπικά τρίψετε με ένα σφουγγάρι με διάλυμα Woca Wood Cleaner κατά τη φορά των νερών του ξύλου. Τυχόν ανομοιοχρωμία από τον τοπικό καθαρισμό θα εξαφανιστεί μετά από λίγα σφουγγαρίσματα και την έκθεση του δαπέδου στο φως. (woca pdf. Σελ 30)

4. Για επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Woca Spot Remover ψεκάζοντας απευθείας στο λεκέ και αφήνοντας να δράσει για περίπου 10-20’ . Στη συνέχεια τρίψτε με μία βούρτσα μέχρι να φύγει ο λεκές και σκουπίστε με ένα μαλακό ύφασμα. Τέλος, ξαναλαδώσετε με την Woca Maintenance Paste τοπικά. Τυχόν ανομοιοχρωμία από τον τοπικό καθαρισμό θα εξαφανιστεί μετά από λίγα σφουγγαρίσματα και την έκθεση του δαπέδου στο φως. (woca pdf. Σελ 31)

5. Για λιπαρούς λεκέδες, εμπειρικά συνίσταται να τοποθετήσετε μαγειρική σόδα πάνω στο λεκέ. Ρίξτε λίγες σταγόνες νερό μέχρι να αφρίσει. μετά σκουπίσετε με ένα βαμβακερό πανί. Μπορείτε να επαναλάβετε και στο τέλος να χρησιμοποιήσετε το διάλυμα σαπουνιού για να φιλτράρετε την επιφάνεια.
Αν το πάτωμα συντηρείται τακτικά με τα σαπούνια της Woca, γενικά δεν χρειάζεται να ξαναλαδωθεί. Ωστόσο για επαγγελματικούς χώρους συνίσταται η χρήση του Woca Maintenance Oil μία φορά το χρόνο. Πριν από τη χρήση του, θα πρέπει το πάτωμα να έχει καθαριστεί καλά με το Woca Wood Cleaner. (woca pdf. Σελ 22-23)
Τα κερωμένα δάπεδα είναι προφινιρισμένα με ειδικά κεριά τα οποία έχουν ως βάση οικολογικά και φυσικά συστατικά.Τα Serenzo κερωμένα δάπεδα συνδυάζουν φυσική όψη ενός προλαδωμένου δαπέδου με την αντοχή και προστασία ενός προβερνικωμένου δαπέδου.

Η διαδικασία συντήρησης είναι πολύ απλή.Απλά σφουγγαρίζετε το δάπεδό σας με Wax Care μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρείται και να προστατεύεται η επιφάνεια του δαπέδου σας .Θα πρέπει να στίβετε όσο περισσότερο μπορείτε τη σφουγγαρίστρα σας.

Μετά σφουγγαρίζετε:
- όταν το πάτωμα είναι βρώμικο
- όταν το πάτωμα δείχνει στεγνό

Χρησιμοποιείτε δύο κουβάδες:
Έναν κουβά με Wax Care σε αναλογία 100ML ανά 5 λίτρα νερού
Έναν κουβά με καθαρό νερό για να ξεπλένετε τη σφουγγαρίστρα από το Wax Care.
Μη σφουγγαρίζετε με σκέτο νερό γιατί αφαιρεί την προστατευτική μεμβράνη που δημιουργεί το Wax Care.
Μη χρησιμοποιείτε σφουγγαρίστρα η πανιά από microfibre γιατί χαράζουν το πάτωμα.

Outdoor

Σελ. 18 καταλόγου
 

                                                                                          Lantzis A. Alcan         Τηλ.: 210 8002900
Follow us

ICHS Communication